Bruce app

Bruce app → ALLT du behöver veta! 🏅 【Unik Bruce Rabattkod 2023】

Jag har länge haft svårt att motivera mig när det kommer till träning. Det känns som att jag testat nästan alla träningsformer som finns men oavsett hur roligt det är så tröttnar jag alltid efter några veckor.

Det spelar ingen roll om det är padel, aeoribics, gym eller yoga, eller om jag tränar ensam eller med kompisar – jag hittar alltid ursäkter till varför jag inte behöver tvinga mig till gymmet. 

Det var när jag pratade med en kompis om det här problemet som hon tipsade mig om Bruce App, träningsappen som förändrat hennes träningsliv och tänt motivationsgnistan igen.

Eftersom hon kunde ge mig en rabattkod med rabatt så tyckte jag att det var lika bra att testa.

Och tänk, vad bra det blev.

Unik Bruce Rabattkod

Ange ”joakims1” när du signar upp – så får du 30 kr/mån rabatt (för alltid!)

Vad är Bruce egentligen?

Bruce är träningsappen som ger dig tillgång till tusentals klasser och aktiviteter på över 500 studios, gym och träningsanläggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt numera även i Oslo och Bergen.

Medlemskapet ger dig tillgång till träning hos Bruces partners, och är därför superflexibelt för alla som vill variera sin träning. Alla pass bokas i appen och sedan scannar man en QR-kod på varje ställe för att checka in.

Bruce startades 2015 av Magnus och Anton som var trötta på traditionella gymkedjor och hur de ”låste in” sina medlemmar i medlemskap på ett enda gym.

De ville istället skapa världens bästa träningsmedlemskap där det fanns oändliga träningsmöjligheter i en och samma app.

Målsättningen var att alla medlemmar ska bli inspirerade, våga testa nya träningsformer och, inte minst, känna sig fria att träna precis vad de vill. 

Så hur fungerar Bruce app?

När man blir medlem på Bruce så väljer man själv vilken typ av medlemskap man vill ha. Beroende på medlemskap får man tillgång till olika studios och olika mängd bokningar

  • Bruce Lite 599 kr/mån: tillgång till Gym, bokning av 1 klass åt gången
  • Bruce Base 799 kr/mån: tillgång till Base studios, bokning av 3 klasser åt gången
  • Bruce Black 1099 kr/mån: tillgång till Base och Black studios och racketsport, bokning av 5 klasser åt gången
  • Bruce Epic 1499 kr/mån: tillgång till samtliga studios (inkl. de mest exklusiva som spa och massage), bokning av 6 klasser åt gången

Man kan även köpa separata credits utan medlemskap för maximal flexibilitet, då betalar man credits varje gång man väljer att träna. 

I appen får man sedan tillgång till Bruces utbud av studios och klasser, man kan välja att träna på specifika pass men även att träna fritt på de studios som har ett gym.

Om man vill gå på ett pass bokar man in sig på en klass i appen, men om man vill gymma så är det bara att gå till studion direkt.

Vilka studios kan man träna på?

Väl där är det bara att ”checka in” genom att scanna en QR-kod när man kommer in. Därefter är det bara att träna på som att man vore vilken medlem som helst!

Finns det någon Bruce app rabattkod?

Ja, vi har hittat en rabattkod för Bruce och en ger 30 kr/mån rabatt för alltid (!).

Ange ”joakims1” när du signar upp – så får du rabatten.

Det här är det bästa med Bruce: deras utbud!

För en person som jag som snabbt tröttnar på olika träningsformer så är Bruce det perfekta sättet att hålla motivationen och inspirationen uppe!

Jag har testat en mängd olika träningsformer, inklusive klättring, barre, yoga, padel, spinning och spökboll (ja, du läste rätt – man kan t.o.m. köra favoritsporten från skoljympan).

Några av mina favoritstudios har varit:

Altromondo Yoga

En exklusiv yogastudio mitt på Östermalm. Ett besök hos Altromondo Yoga är en upplevelse för alla sinnen.

Rogivande dofter, vackert inredda rum, behagligt ljus och uppvärmda golv som ger en behaglig värme i hela rummet. I Altromondos stora utbud av yogaklasser är har du möjlighet att hitta något som passar för just dig.

Hemsida: Altromondoyoga.se

Copright: Altromondo

Barrys Bootcamp

Det supertrendiga konceptet ”Barrys Bootcamp” ligger i centrala Stockholm och kombinerar intervallträning med styrketräning, detta i kombination med hög musik och inspirerande lärare. 100% energi utlovas!

Hemsida: Barrys.com

Becore

en av de senaste tillskotten på Bruce är Becore med sina tre studios (en i Vasastan och två i city). Becore kombinerar en lyxig känsla med stenhård träning i form av megaformer, barre och spinning. Var beredd på en riktig genomkörare!

Hemsida: Becore.se

Extremfabriken

Med sina rötter i hinderbanan tror Extremfabriken på träning utefter naturliga rörelsemönster och mycket glädje. I studion i city har de skapat ett renodlat träningscenter där du i grupp tillsammans med deras coacher leds genom träningen. Fokus ligger på högintensiv, effektiv träning med en hög nivå av gemenskap.

Hemsida: Extremfabriken.se

Padel

Genom Bruce har man tillgång till flera padelcenter om man är sugen på att testa den populära sporten som verkligen slagit igenom under 2020!

Hemsida: T.ex. pdlcenter.se

Friskis & Svettis

En klassiker bland svenska gym, och Bruce har flera av deras gym i sitt utbud, här kan man både träna själv i gymmet och välja bland deras stora utbud av pass 

Hemsida: friskissvettis.se

Varför ska man gå med i Bruce app?

Jag har svårt att se varför man INTE skulle välja Bruce som sin träningsstudio. Bruce har allt som de klassiska gymkedjorna erbjuder, men även så himla mycket mer.

Tack vare Bruce har jag för första gången lyckats hålla kvar min träningsmotivation och längtar hela tiden efter att utmana mig och testa nya träningsformer!

Frågor & Svar

🤔 Vad är Bruce App?

Bruce är en träningsapp där du får tillgång till över 284 olika träningsstudios på ett månadsmedlemskap.

🤑 Finns det någon rabattkod till Bruce?

Jepp, använder du koden ”joakims1” så får du 30 kr/mån i rabatt (för alltid)

🤔 Vad kostar Bruce?

Bruce Base Lite kostar 599 kr/mån, Bruce Base kostar 799 kr/mån, Bruce Black kostar 1099 kr/mån och Bruce Epic kostar 1499 kr/mån.

I vilka städer finns Bruce?

Bruce App finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo och Bergen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.