Bruce app
Tester

Bruce app → Hiss eller diss? 🏅 【Unik Bruce Rabattkod】

Jag har lÀnge haft svÄrt att motivera mig nÀr det kommer till trÀning. Det kÀnns som att jag testat nÀstan alla trÀningsformer som finns men oavsett hur roligt det Àr sÄ tröttnar jag alltid efter nÄgra veckor.

Det spelar ingen roll om det Ă€r padel, aeoribics, gym eller yoga, eller om jag trĂ€nar ensam eller med kompisar – jag hittar alltid ursĂ€kter till varför jag inte behöver tvinga mig till gymmet. 

Det var nÀr jag pratade med en kompis om det hÀr problemet som hon tipsade mig om Bruce App, trÀningsappen som förÀndrat hennes trÀningsliv och tÀnt motivationsgnistan igen.

Eftersom hon kunde ge mig en rabattkod med rabatt sÄ tyckte jag att det var lika bra att testa.

Och tÀnk, vad bra det blev.

Unik Bruce Rabattkod

Ange ”joakims1” nĂ€r du signar upp – sĂ„ fĂ„r du 30 kr/mĂ„n rabatt (för alltid!)

Vad Àr Bruce egentligen?

Bruce Àr trÀningsappen som ger dig tillgÄng till tusentals klasser och aktiviteter pÄ över 500 studios, gym och trÀningsanlÀggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt Àven numera i Oslo och Bergen.

Medlemskapet ger dig tillgÄng till trÀning hos Bruces partners, och Àr dÀrför superflexibelt för alla som vill variera sin trÀning. Alla pass bokas i appen och sedan scannar man en QR-kod pÄ varje stÀlle för att checka in.

Bruce startades 2015 av Magnus och Anton som var trötta pĂ„ traditionella gymkedjor och hur de ”lĂ„ste in” sina medlemmar i medlemskap pĂ„ ett enda gym.

De ville istÀllet skapa vÀrldens bÀsta trÀningsmedlemskap dÀr det fanns oÀndliga trÀningsmöjligheter i en och samma app.

MĂ„lsĂ€ttningen var att alla medlemmar ska bli inspirerade, vĂ„ga testa nya trĂ€ningsformer och, inte minst, kĂ€nna sig fria att trĂ€na precis vad de vill. 

SĂ„ hur fungerar Bruce app?

NÀr man blir medlem pÄ Bruce sÄ vÀljer man sjÀlv vilken typ av medlemskap man vill ha. Beroende pÄ medlemskap fÄr man tillgÄng till olika studios och olika mÀngd bokningar

  • Bruce Base 599 kr/mĂ„n: tillgĂ„ng till Base studios, bokning av 3 klasser Ă„t gĂ„ngen
  • Bruce Black 899 kr/mĂ„n: tillgĂ„ng till Base och Black studios, bokning av 5 klasser Ă„t gĂ„ngen
  • Bruce Epic 1199 kr/mĂ„n: tillgĂ„ng till samtliga studios (inkl. de mest exklusiva), bokning av 6 klasser Ă„t gĂ„ngen

Man kan Ă€ven köpa separata credits utan medlemskap för maximal flexibilitet, dĂ„ betalar man credits varje gĂ„ng man vĂ€ljer att trĂ€na. 

I appen fÄr man sedan tillgÄng till Bruces utbud av studios och klasser, man kan vÀlja att trÀna pÄ specifika pass men Àven att trÀna fritt pÄ de studios som har ett gym.

Om man vill gÄ pÄ ett pass bokar man in sig pÄ en klass i appen, men om man vill gymma sÄ Àr det bara att gÄ till studion direkt.

Ange ”joakims1” nĂ€r du signar upp – sĂ„ fĂ„r du rabatten.

Vilka studios kan man trÀna pÄ?

VĂ€l dĂ€r Ă€r det bara att ”checka in” genom att scanna en QR-kod nĂ€r man kommer in. DĂ€refter Ă€r det bara att trĂ€na pĂ„ som att man vore vilken medlem som helst!

Finns det nÄgon Bruce app rabattkod?

Ja, vi har hittat en rabattkod för Bruce och en ger 30 kr/mÄn rabatt för alltid (!).

Det hÀr Àr det bÀsta med Bruce: deras utbud!

För en person som jag som snabbt tröttnar pÄ olika trÀningsformer sÄ Àr Bruce det perfekta sÀttet att hÄlla motivationen och inspirationen uppe!

Jag har testat en mĂ€ngd olika trĂ€ningsformer, inklusive klĂ€ttring, barre, yoga, padel, spinning och spökboll (ja, du lĂ€ste rĂ€tt – man kan t.o.m. köra favoritsporten frĂ„n skoljympan).

NĂ„gra av mina favoritstudios har varit:

Altromondo Yoga

En exklusiv yogastudio mitt pĂ„ Östermalm. Ett besök hos Altromondo Yoga Ă€r en upplevelse för alla sinnen.

Rogivande dofter, vackert inredda rum, behagligt ljus och uppvÀrmda golv som ger en behaglig vÀrme i hela rummet. I Altromondos stora utbud av yogaklasser Àr har du möjlighet att hitta nÄgot som passar för just dig.

Hemsida: Altromondoyoga.se

Copright: Altromondo

Barrys Bootcamp

Det supertrendiga konceptet ”Barrys Bootcamp” ligger i centrala Stockholm och kombinerar intervalltrĂ€ning med styrketrĂ€ning, detta i kombination med hög musik och inspirerande lĂ€rare. 100% energi utlovas!

Hemsida: Barrys.com

Becore

en av de senaste tillskotten pÄ Bruce Àr Becore med sina tre studios (en i Vasastan och tvÄ i city). Becore kombinerar en lyxig kÀnsla med stenhÄrd trÀning i form av megaformer, barre och spinning. Var beredd pÄ en riktig genomkörare!

Hemsida: Becore.se

Extremfabriken

Med sina rötter i hinderbanan tror Extremfabriken pÄ trÀning utefter naturliga rörelsemönster och mycket glÀdje. I studion i city har de skapat ett renodlat trÀningscenter dÀr du i grupp tillsammans med deras coacher leds genom trÀningen. Fokus ligger pÄ högintensiv, effektiv trÀning med en hög nivÄ av gemenskap.

Hemsida: Extremfabriken.se

Padel

Genom Bruce har man tillgÄng till flera padelcenter om man Àr sugen pÄ att testa den populÀra sporten som verkligen slagit igenom under 2020!

Hemsida: T.ex. pdlcenter.se

Friskis & Svettis

En klassiker bland svenska gym, och Bruce har flera av deras gym i sitt utbud, hĂ€r kan man bĂ„de trĂ€na sjĂ€lv i gymmet och vĂ€lja bland deras stora utbud av pass 

Hemsida: friskissvettis.se

Varför ska man gÄ med i Bruce app?

Jag har svÄrt att se varför man INTE skulle vÀlja Bruce som sin trÀningsstudio. Bruce har allt som de klassiska gymkedjorna erbjuder, men Àven sÄ himla mycket mer.

Tack vare Bruce har jag för första gÄngen lyckats hÄlla kvar min trÀningsmotivation och lÀngtar hela tiden efter att utmana mig och testa nya trÀningsformer!

FrÄgor & Svar

đŸ€” Vad Ă€r Bruce App?

Bruce Àr en trÀningsapp dÀr du fÄr tillgÄng till över 500 olika trÀningsstudios pÄ ett mÄnadsmedlemskap.

đŸ€‘ Finns det nĂ„gon rabattkod till Bruce?

Jepp, anvĂ€nder du koden ”joakims1” sĂ„ fĂ„r du 30 kr/mĂ„n i rabatt (för alltid)

đŸ€” Vad kostar Bruce?

Bruce Base kostar 599 kr/mÄn, Bruce Black kostar 899 kr/mÄn och Bruce Epic kostar 1199 kr/mÄn (om du tecknar 12 mÄnadersavtal, annars fÄr du +200 kr/mÄn).

I vilka stÀder finns Bruce?

Bruce App finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo och Bergen.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *