JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

NH147 Barnens Öronljus \"Kamomill\" 2 st i box
NaturHelix 2 st i box. Barnens Öronljus med komfort filter. Doft: Kamomill. Färg: Lila. NaturHelix Children´s Öronljus med komfort filter, 2 st i box.
Doft Kamomill. Färg Lila.

Naturhelix Barns öronljus tillverkades för att vara en perfekt behandling av barn. Dessa barns öronljus finns i tre dofter (kamomill, eukalyptus, propolis), de har kortare brinntid och mindre storlek passar in i öronen på barnen. Vi föreslår dock att man behandlar barn endast om de har möjlighet att bli liggande still och att de förstår att de inte får röra ljuset under behandlingen. Det rekommenderats att inte använda öron ljus på barn under 3 år.

Öronljus är en enkel naturterapi som kan användas hemma. Placerad i ingången till hörselgången, producerar det brinnande ljuset värme och avger en lätt vibration på grund av skorstenseffekten. Förflyttningen av luften inuti ljuset ger massage till trumhinnan, förbättrar blodcirkulationen och har en gynnsam effekt på öron-näsa-halsområdet. Det är viktigt att nämna att Öronljus är en mycket avkopplande upplevelse som kan lindra stressymptom.

Rekommenderad användning:
Öronljuset kan vara till hjälp i händelse av:
- kroniska öronproblem (kompakterad öronvax, öron värk, sinus problem)
- kyla, katarr, huvudvärk, halsont
- hösnuva, allergi
- för alla som arbetar utomhus eller på dammiga ställen, flyger regelbundet, utövar vattensporter.

Användarmanual och en st skyddsdisk bifogas i boxen. Köp gärna till en skyddsduk (tvättbar).