JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Children\'s OmegaBerry (Barns omega 3 EPA-DHA) 150ml
150ml olja.
Emulgerad fiskolja med probiotika, tropisk frukt och bär koncentrat, vilket gör att det absorberas optimalt och ger en välsmakande källa av viktiga omega-3-fettsyror för dina barn.
Den flytande formen gör det lätt att ge även de yngsta barnet, antingen direkt från skeden eller blanda i barnets favoritdryck.
Fiskoljor är en rik källa till essentiella fettsyror eikosapentaensyra (EPA) och docosahexanaenoic syra (DHA).
De används som byggstenar för cellmembran och ligger till grund för kemiska budbärare, stödja funktionen av många kroppens system som kardiovaskulära, nerver, reproduktiva och immunsystem.
DHA behövs också för god tillväxt hos spädbarn och barn, särskilt för neural utveckling och mognad av sensoriska system.

Barnens OmegaBerry ® är ett avancerat preparat, som använder banbrytande processer unika för Biocare ® att producera en ren, högkoncentrerad och väl absorberad fiskolja.
NEO-3 ™ är en exceptionellt effektiv koncentrationsteknik som utnyttjar lipas enzymer, vilket resulterar i en fiskolja av utestående renhet och hög potens, samtidigt som den behåller sin naturliga triglycerid form och proportion av EPA: DHA.
Dessutom är oljorna emulgerade för att göra dem vattenlösliga vilket innebär att de lätt kan blandas in i vätskan.
Emulgering ökar också dramatiskt biotillgänglighet av oljorna.
Närvaron av frukt koncentrerat gör också Barnens OmegaBerry ® en bra källa till antioxidanter - motsvarar en fjärdedel kopp färska bär per 10 ml.