JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

REA  BioMulsion® Omega Plex (Omega 3-6- ökad biotillgänglighet)3
1 ST KVAR I LAGER, NEDSATT I PRIS TILL 142:- (321:-) bäst före 2018-02
Ett kort datum på en produkt innebär inte att denna är otjänlig eller dålig på något sätt. Tillverkaren sätter en tidsmarginal som regel kan plussas på med 12 månader. Vi tycker att det är slöseri med resurser och negativt för miljön att kasta produkterna då dessa kan användas. Du får möjlighet att köpa dessa till ett kraftigt nedsatt pris.

BioCare® BioMulsion® process, dramatiskt ökar biotillgänglighet av oljorna.

Ger fiskolja från ansjovis och sardiner och är fri från detekterbara PCB och föroreningar flytande form som är perfekt för dem som har svårt eller föredrar att inte svälja kapslar.

Fiskoljan är naturligt koncentrerade och pre-smält med hjälp av vår patenterade NEO-3 ™ process, utnyttjar lipasenzymer emulgerades med användning av vår unika BioCare® BioMulsion® process, dramatiskt öka biotillgänglighet oljorna utnyttjar vår "Multox" antioxidantsystem för ökad stabilitet DHA bidrar till upprätthållandet av normal hjärnfunktion.

DHA bidrar till att bibehålla normal syn EPA och DHA bidrar till den normala funktionen av hjärtat.
Maternal intaget av dokosahexaensyra (DHA) bidrar till normal hjärna och öga utvecklingen av foster och barn som ammas.
ALA bidrar till upprätthållandet av normala kolesterolnivåer i blodet.