JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

REA Ginseng (Energi-vitalitet) 60 kap
2 ST KVAR I LAGER, NEDSATT I PRIS TILL 68:- (136:-) bäst före 2017-11
Ett kort datum på en produkt innebär inte att denna är otjänlig eller dålig på något sätt. Tillverkaren sätter en tidsmarginal som regel kan plussas på med 12 månader. Vi tycker att det är slöseri med resurser och negativt för miljön att kasta produkterna då dessa kan användas. Du får möjlighet att köpa dessa till ett kraftigt nedsatt pris.

I det gamla Kina har Ginseng använts för vitalitet, att stödja naturlig immunitet och främja en känsla av välbefinnande. Biocares Ginseng ger ett högpotent standardiserat extrakt i flytande form för förbättrad absorption och biotillgänglighet.

Ingrediens Mängd Ge% EG RDA
Ginseng (Panax ginseng) 74.2mg (som extrakt standardiserat till 28% ginsenosider)
 
Innehåller 60 kapslar

Ingredienser:
Lecithin1 (ger 62% fosfolipider), Kapsel (Hydroxypropyl methycellulose, och vatten), Medium triglycerider, Ginseng (Panax ginseng extrakt, standardiserat till 28% ginsenosider), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).
Rekommenderat intag Två kapslar per dag med föda eller efter professionellt råd. Varningar Inte lämplig för användning under graviditet eller om graviditet planeras