webbkurs

Lär dig ekologisk medicin!

Den här kursen kommer du att ha glädje av hela livet – inte bara för egen del, utan också för familjens, vännernas, patienternas å d v s dem du bryr dig om. Den kostar dig vad en kvällstidning kostar under några månader.

Några mail om SIEMs webbkurs:

”Jag läste din kurs i ekologisk medicin för några år sedan och jag måste säga att den är fortfarande den bästa kurs jag läst – mitt hälsomedvetande har ökat mer och mer för varje år som gått och för ett tag sedan började jag till slut jobba i en hälsokostbutik för att lära mig mer. Och jag kan helt klart säga att din kurs klär hälsorådgivarutbildningen på jobbet med hästlängder! Det jag lärde mig av din kurs har jag nytta av varje dag både för egen del och i jobbet, kanon!” / BB

”Jag har nyligen skrivit in mig på din webkurs, och jag tycker den är mycket bra! Informationen och resonemangen är mycket verklighetsnära och logiska. Underbart!!” /UA

”Jag har sakta men säkert löst igenom Din kurs i ekologisk medicin. Behöver nog repetera lite då o då men den är helt underbar, superb. Den har hjälpt mig personligen och många vänner runt mig har även de fått aha-upplevelser och mer intresse för ekologisk syn. Ger ett större självförtroende, helt klart, att förstå sin egen kropp!”

Kursen är till för Dig – dvs för:

– alla som har en egen kropp att sköta om.
– den som söker lösning på egna hälsoproblem.
– den som arbetar eller vill arbeta med andras hälsa – anhöriga, massörer, zonterapeuter, friskvårdspersonal, alternativterapeuter.

Erfarenheten visar att många misslyckas med att på egen hand förbättra sin hälsa, trots stora insatser i tid, pengar, preparat, ambitioner, målmedvetenhet och viljestyrka. Anledningen är ofta bristande eller felaktiga kunskaper om kroppens sätt att fungera. även om man ”löst allt” om sin egen diagnos eller sjukdom går man vilse när kroppen börjar reagera på behandlingen, man förstår inte vad som händer, och vidtar eller accepterar åtgärder som avbryter läkningsarbetet. I andra fall försummar man någon viktig faktor och någon läkning sker inte.

Kursen är till för dig som söker råda bot på egna kroniska hälsoproblem, och kanske har prövat det mesta, hälsokost, alternativ behandling, skolmedicinsk behandling etc utan att bli bra. Du för massor av ledtrådar för att analysera dina egna erfarenheter och dra slutsatser om vad som fungerar och vad som inte fungerar när det gäller att återställa din hälsa! Den är också till för föräldrar och anhöriga som försöker förstå vad det är som händer och vill använda sig av giftfria metoder.

Du för en utmärkt bakgrund om du är i intresserad av i framtiden utbilda dig i och arbeta med naturmedicinska behandlingsmetoder – zonterapi, akupunktur, homeopati, biopati, etc, men kursen ger mycket användbara kunskaper också för den som redan arbetar med sådana metoder. Denna kurs ger dock i sig knappast tillräckliga kunskaper för att yrkesmässigt bedriva självständig naturmedicinsk praktik. SIEM kan hänvisa till lämplig sådan fortsatt utbildning, för den som är intresserad.

Priset för hela Webbkursen är 999:-

Hur gör det till att studera?

Du betalar in kursavgiften på bg 285-0030, med angivande av din mailadress. Du får då via email Web-adressen ditt deltagarnamn och lösenord. Sedan kan du koppla upp dig direkt, ta del av kursmaterialet och lösa in det. Du har möjlighet att ställa frågor rörande kursinnehållet via email.

Vill du ha flygande start betalar du med Swish 123 653 54 39. Då kan du normalt koppla upp dig och börja studera samma dag.

Navigation / Meny