Allt du behöver veta om

Chlorella

Vid det här laget har du säkert hört om superfooden Chlorella. Kanske har du till och med valt en smoothies som innehåller den näringsrika algen. Men vad är det som gör att den är så nyttig?

Vi har skrivit in omfattande guide om vad Chlorella innehåller och varför det är bra för dig. Och vilka former den finns i.

Det gula guldet

Gurkmeja

En vackert guldfärgad krydda som älskas av många. Både som ingrediens i matlagning och för sina hälsofrämjande egenskaper. Gurkmejan är en omtyckt och färgstark liten rot med kraftfulla antioxidantiska egenskaper,

För nybörjare

Keto diet

Går det att göra kroppen till en fettförbrännande maskin? Svaret är faktiskt ja! En strikt kost som innehåller rikligt med animaliskt protein, naturliga fetter och mycket gröna grönsaker – men väldigt lite kolhydrater. Det är hemligheten bakom keto-dieten, som kan hjälpa dig att både gå ner i vikt och må bättre.

Så vet du om du dricker lagom

Det livsviktiga vattnet

Hur mycket vatten ska jag dricka per dag? Dricker jag för mycket? Det är frågor som inte är helt enkla att svara på.  Det bästa är att själv hålla koll på vätskebehovet, bland annat genom att kika ner i toaletten (!)

Kloka Gubben & Sanslösa Tanten upphör.

Du kan från och med idag hitta merparten av vårt sortiment på: Alternativhalsa.se

Är det någon produkt som saknas så hjälper dem dig på: kontakt@alternativhalsa.se