Shopen

Sök på klokast.se

Beställ nyhetsmail
Tipsa en kompis
Företaget/Kontakt
Naturmed mottagning

Oddsen  till trots -om att överleva cancervården

 En bok som  ger hopp åt dem som tror att loppet är kört

 Allt fler drabbas av cancer. Läs denna bok i god tid!

Åtta  månader efter  diagnosen ger läkarna upp: - Nu kan vi bara vänta på döden!  Det enda vi kan göra är att lindra dina smärtor.  Du får vara glad åt att våren ser ut att bli vacker och åt snödropparna i trädgården....

Ett halvår senare kan de inte  finna någon  cancer alls...

Denna bok berättar om en tapper kvinna som vägrar ge upp inför de vita rockarnas auktoritet.  Den kommer att bannlysas av  svensk sjukvård, ty den avslöjar myterna om cancer.

En av Sveriges mest uppkäftiga  alternativmedicinare berättar om sina och hustruns personliga erfarenheter av cancer och cancervård. Han  visar  vad de anonyma  siffrorna i statistiken  betyder - och om hur man får dem på sin egen sida. 
 

Utdrag ur några Läsarbrev:

Hej Ulf och tack  för boken "Oddsen till trots". Fantastisk!  Sträckläste den så fort jag fick den och nu har jag börjat på den för 2:a gången.  Nu är den ännu intressantare.
----
Stort tack för den mycket känsliga och personliga boken Oddsen till trots. Jag blev så tagen så jag nästan sträckläste den. Vilken kraft ni båda har.  Ett jättestort lycka till på den fortsatta vägen – det känns som att ni har en enorm styrka och fixar det hela.  Tack för att ni delar med er.  Jag är så berörd!
-----------
Jag läste din bok samma dag när jag fick den, men den måste jag läsa flera gånger. Det är den mest värdefulla bok i mina ögon för cancerpatienter.
---------
 Leste boka om cancer i går, det var virkelig en tankevekker. Den skal jeg anbefale hvis noen flere jeg kjenner får diagnosen kreft. Jeg har alltid forbundet begrepet kreft med døden, heldigvis har boka forandret på dette....Boka har virkelig satt mine tanker i sving.....Det er så mange spørsmål som svirrer i hodet mitt etter å lest boka…  


Recensioner:
http://www.fritthelsevalg.org/htmlsite/aktuelt.asp?parent=1&flag=1&ban=1&id=491


  Författare

Författaren Ulf Brånell är naturläkare och har sedan  många år själv  behandlat patienter med alternativmedicinska metoder och drivit en kontroversiell web-site om alternativ medicin.  När hans egen hustru drabbades av en cancerdiagnos blev det en extrem utmaning på många plan, där olika synsätt konfronterades.  

Den tryckta boken

ISBN 978-91-633-1417-9  utgiven 2007
Boken har mjuka pärmar, är på 176 sid och väger  315 g
 
 

E-boken - för omedelbar leverans och läsning på datorn eller läsplattan, pdf-fil. Betala med bankkort eller Paypal.:

Oddsen till Trots
SEK149.00

BOKPAKET 10 st

<>Vid köp av bokpaket kan du fritt välja  totalt 10 st  av  fem
olika  böcker  för 900:- + moms o frakt


Stenarv  av Ulf Brånell  ord pris 159:-
Medicinsk Motbok av Ulf Brånell  ord pris 159:-
Kan rätt Kost bota Cancer? avJosef Östlund ord pris 180:-
Handbok för Tarmhälsa av Robert Gray ord pris 89:-
Köp bokpaket här (klicka)
  

LÄS UTDRAG (klicka här!)